CURSUSSEN

Praktijkgericht

Bij Vakopleiding Techniek staat de praktijk centraal. Kennis en vaardigheden worden het beste geleerd door het te doen in de praktijk. Ons cursusaanbod is dan ook praktijkgericht en wij laten de theorie hier zoveel mogelijk op aansluiten.

Flexibiliteit

In de meeste gevallen kan een cursist elk moment starten met de cursus. Instromen kan dus het gehele opleidingsjaar door. Lascursussen starten normaal gesproken in oktober en januari. Aangezien vaak medewerkers uit het bedrijfsleven deelnemen, worden ze meestal in de avonduren aangeboden.
 
Naast ons cursusaanbod kunnen wij ook cursussen op maat verzorgen in overleg met de werkgever/cursist. Vakopleiding Techniek speelt graag in op de wensen uit het bedrijfsleven.

Locaties

Vanaf 1 januari 2023 vinden alle cursussen plaats op de locatie in Cuijk.

De opleidingslocatie in Cuijk is uitstekend geoutilleerd. De cursussen worden verzorgd door docenten met vele jaren praktijkervaring in de verschillende disciplines.

Certificaten en Diploma's

Vakopleiding Techniek is een erkend opleidingsinstituut. Elke cursus van Vakopleiding Techniek wordt afgesloten met een certificaat of bewijs van deelname. Voor lascursussen werken wij samen met het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Het diploma wordt door het NIL afgegeven.

Opleidingskosten

Bedrijven die aangesloten zijn bij een opleidingsfonds, kunnen vaak in aanmerking komen voor een subsidie. Deelnemers van Vakopleiding Techniek ontvangen vouchers die tot € 300,- korting geven op de cursuskosten. Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Verspaningstechnologie

Elektrotechniek

Mechatronica

CAD en cam technologie

Lascursussen

Diverse cursussen

Landelijk erkende certificaten en diploma's

Elke bijscholingcursus van Vakopleiding Techniek wordt afgesloten met een diploma, certificaat of bewijs van deelname. Vakopleiding Techniek is een door SBB erkend opleidingscentrum. Ook onze diploma-erkenning door het ministerie van onderwijs toont aan dat wij voldoen aan eisen die inspectie van het onderwijs stelt aan diverse opleidingen.