LASCURSUSSENAlgemeen

Al meer dan 30 jaar leiden wij lassers op. Wij richten ons op alle niveaus, methodes en materialen. Cursussen worden afgesloten met een examen van het NIL. Tijdens de lascursus niveau 3 en 4, worden 6 weken voor het examen, digitale röntgenfoto’s van de werkstukken gemaakt en met de cursist besproken. Uit ervaring weten wij dat dit de slagingskans aanzienlijk verhoogt.


Maatwerk

Stel u bent werkzaam binnen een technische dienst van een bedrijf, dan is een cursus wellicht teveel van het goede en diplomering niet het doel. In dat geval kunnen wij u ook de kneepjes van het vak leren in een korter traject. Maatwerk is steeds vaker aan de orde binnen vakopleiding techniek.


IWS

Binnen onze BBl niveau 4 opleiding werkvoorbereider fabricage hebben wij de lasspecialisten opleiding (IWS) geïntegreerd. Deze is ook te volgen zonder het gehele BBL traject te doorlopen.


Individueel

Niet iedereen is hetzelfde. De één leert sneller dan de ander. Als dat het geval is laten wij u eerder deelnemen aan het examen of mogelijk kunt u een vervolgopleiding al meteen starten.