ELEKTROTECHNIEKNEN 1010

Het ontwerpen van of het werken aan elektrische installaties is sterk aan veranderende regelgeving onderhevig. Kennis van de norm helpt bij het correct ontwerpen en aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties. Tijdens de cursus krijgt u de meest actuele informatie op praktische wijze aangeboden.

NEN 3140

De NEN 3140 norm geeft in hoofdlijnen weer hoe veilig te werk te gaan wanneer u werkt met elektrotechniek. De norm schrijft minimale voorschriften voor waar arbeidsplaatsen en arbeidsmiddelen aan moeten voldoen, zodat werknemers op die plaatsen veilig kunnen werken.


Elektrotechniek Basis/Gevorderden

Kennis van toegepaste componenten en gebruikte symbolen in elektrische schema’s in de elektrotechniek zijn onmisbaar. Door middel van het trainen met praktische toepassingen en de achterliggende theorie, kunnen na een basiscursus elektrotechniek werkzaamheden als het oplossen van eerstelijns storingen gedaan worden.


Maatwerk

Heeft u behoefte aan een maatwerkcursus neem dan contact met ons op. In overleg kan een passend traject worden samengesteld dat aan uw behoefte voldoet.

 MODULES NIVEAU 4

Binnen onze BBL niveau 4 opleiding Verspaningstechnoloog bieden wij de modules verspaningstechnologie en nieuwe technieken aan. Deze zijn ook te volgen zonder het gehele BBL traject te doorlopen.