ATE X INSPECTIE

Algemene informatie

Ben je monteur, elektrotechnicus, inspecteur of controleur en verricht je visuele, nauwkeurige en gedetailleerde inspecties aan elektrische installaties in explosieve atmosferen? Heb je de training ATEX Basis al gevolgd? Dan ben je klaar voor deze training.

 

Doelgroep

Monteurs of verantwoordelijk personen die belast zijn met het uitvoeren van visuele, nauwkeurige en/of gedetailleerde inspecties aan elektrische installaties in explosieve atmosferen.

 

Cursusinformatie

Toelatingseisen:

ATE X Basis

 

Studiemateriaal:

Lesmateriaal is in de cursusprijs inbegrepen.

 

Opleidingsduur:

4 dagdelen à 3 uur. Start in overleg: Vakopleiding Techniek hanteert flexibele instroom.

 

Bijzonderheden:

Vakopleiding Techniek kan ook een cursus op maat aanbieden, afgestemd op de wensen van deelnemer of bedrijf. Neem in dat geval contact met ons op.

 

Diplomering:

De cursus kan aan het eind worden afgesloten met een examen en een Vakopleiding Techniek certificaat.

 

Vervolgopleiding:

n.v.t.

CURSUSINHOUD

– Installatie-eisen voor explosieve omgevingen
– Onderhoudseisen voor explosieve omgevingen
– Kennis en vaardigheden voor de visuele, nauwkeurige en gedetailleerde inspecties van elektrische installaties in explosieve atmosferen.

KOSTEN & SUBSIDIE

De kosten voor deze avondopleiding bedragen € 600,-. Een deelnemend bedrijf van Vakopleiding Techniek kan tegen inlevering van een opleidingsvoucher een korting ontvangen van € 100,- op deze cursus.

Een deelnemend bedrijf van Vakopleiding Techniek kan tegen inlevering van een opleidingsvoucher een korting ontvangen van € 100,- op deze cursus.

 

Subsidie

Vraag bij uw opleidingsfonds na wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het volgen van deze opleiding.

LET OP: Bij diverse opleidingsfondsen is vooraf goedkeuring vereist.AANMELDENAanmelden kan via het cursus inschrijfformulier. Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.